Produkter for sopp kompost (4)

Røkt Sterk Paprika

Røkt Sterk Paprika

Fordeler: røkt paprika tilfører en dyp og rik smak til alle retter. Den kan brukes i stedet for søt paprika når du ønsker å legge til en krydret note til retten din, eller i stedet for cayennepepperflak eller chili. Røkt paprika produseres som andre paprika-pulvere fra paprika som blir røkt, tørket og malt til pulver. Denne prosessen gir farge og smak. Fargen kan variere fra en lys rød-oransje til en mørk rød, og smaken kan være alt fra bitter varm til søt varm. Bruksområder: røkt paprika brukes vanligvis i retter som gulasj, en langsomt kokt gryterett med rødt kjøtt, grønnsaker, løk, poteter og rømme på toppen av retten som et slutt-element. Det er en god idé å varme opp krydderet med en dråpe olivenolje i mindre enn ett minutt på lav varme for å frigjøre den naturlige smaken. Pakke: 125g, 250g og løsvekt
Lavendel

Lavendel

Fordeler: Det sies at lavendel har mange gunstige effekter. Lavendel brukes vanligvis mot angst, stress og søvnløshet. Den brukes også mot depresjon, demens, smerte etter kirurgi og mange andre tilstander. Urten er svært verdsatt for skjønnhetsbehandlinger og for huden, og den brukes ofte i dufter og sjampo for å hjelpe til med å rense huden. I mat og drikke brukes lavendel som en aromatisk komponent. Bruk: Lavendel brukes oftest i aromaterapi og dekorasjon, og den kan også brukes til te og matlaging. Pakke: 250g og løsvekt
Granulerte Løk

Granulerte Løk

Løkgranulat brukes som en type krydder. De aromatiserte granulatene er laget av dehydrerte løk. Dette stoffet er laget av malte dehydrerte løk, oftest fra løkknoller. På grunn av dehydreringen har produktet en lengre holdbarhet. Det sies at tørkede løk forebygger bakteriell infeksjon og bidrar til å redusere risikoen for ulike bakterielle og soppinfeksjoner. Løkgranulat er perfekt for å heve smaken på ulike retter samt krydderblandinger, marinader, dressinger og sauser. Løkgranulat kan erstatte den tradisjonelle løksmaken i maten og drikken din. Gråt ikke! Garanti. Forpakning: 250g, 500g og i løsvekt
Mulberry-blader

Mulberry-blader

Mulberrytrær produserer bær som er verdsatt over hele verden og ofte betraktes som supermat på grunn av konsentrasjonen av vitaminer, mineraler og kraftige planteforbindelser. Imidlertid er ikke frukten den eneste delen av mulberrytreet som sies å tilby helsefordeler. I århundrer har bladene blitt brukt i tradisjonell medisin som en naturlig behandling for en rekke tilstander. Det sies å ha positive effekter på blodsukkernivået og insulin. I tillegg antas det å redusere risikoen for aterosklerose ved å redusere oksidasjonen av kolesterol i blodårene. Videre sies det å hjelpe med å forebygge diabetes ved å begrense inntaket av høye mengder monosakkarider. Bruk: Mulberryblader brukes hovedsakelig til te. Hell 1 teskje per kopp (250 ml) med kokende vann og dekk til i 3-5 minutter avhengig av din smak. Pakke: 125g, 250g og løsvekt